Bedrijfsnieuws | Mensen

Sophie Deleu nieuwe voorzitter KNMvD

Dierenarts Sophie Deleu is de nieuwe voorzitter van de KNMvD, de beroepsorganistie voor dierenartsen. De Raad van Afgevaardigden (RvA) heeft Deleu maandagavond 20 april benoemd voor een zittingsperiode van drie jaar.
Deleu treedt per direct in functie. Haar benoeming komt volgens de organisatie op het juiste moment. De coronacrisis brengt een toenemende behoefte aan verbinding en samenwerking binnen en met het veterinaire veld aan het licht.
Sophie Deleu (54) heeft naast ervaring in de sector Landbouwhuisdieren onder meer gewerkt bij het RIVM, waar zij verschillende functies heeft bekleed. Zo was ze hoofd van het Nationaal Kennis Centrum Alternatieven voor Dierproeven en voorzitter van de Ondernemingsraad RIVM. Tot voor kort was Deleu hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Diergeneeskunde.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
BedrijfsnieuwsMensen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook Linkedin

Veehouder & Veearts volledige toegang

Nieuwsbrief Wilt u volledige toegang tot de website en het magazine thuis ontvangen? Neem dan contact op met uw dierenarts.